Páginas

miércoles, 4 de diciembre de 2013

Boca del cielo

pos...sí...aquest finde vam fer una escapadeta a Boca del cielo, una petita illa aprop de Tonalá, una petita però preciosa illa de calma, tarnquilitat i amb calor!! just el que necessitavem deprés d'uns dies de fred intensos a Sancris.
Allà vam acampar en una tenda a la "posada" del Guiri Guiri, unes cabanyetes que són gestionades per en Blas, un catlà ( de l'hospitalet) que ja porta anys a Mèxic, i la veritat és que va ser genial!
Aquí va una mostra!!

Una posta de sol incríble,

 En Blas ens va fer un dinar de luxe!! això un del dies, i un altre inclòs paella!!!mmmmm feia molts dies qeu no en provava una!!!jejeje això si....un peix bonissim!!!



 També ens va acompanyar la Nadine, una companya Suïsa que també a treballat a Melel!!! oleeeeeeee

Aquí dormiem...jiji per uns 3 pesos la nit!!! ( o sigui uns 2 euros!!!) també teniem la opció de dormir en cabanyes per uns 140 euros, i les amaques per molt poc!!!
 Això és des de l'altre banda, és a dir, abans d'arribar a Boca,  aquest trocet és el que cal creuar-lo en barca. A nosaltres ens va sortir per 70 pesos entre totes dues!! cal esperarr-se i no acceptar el priemr preu pk sempre t'inten colar més diners!!








No hay comentarios:

Publicar un comentario